Pokud chcete mít králíka jako kus suchého dřeva, vražte ho do trouby na 220 st. a za chvíli bude „upečený“. Bude to rychlé ale nebude to k jídlu.
Podle našeho vědeckého výzkumu podloženého grantem za několik milionů jsme po několika letech vyzkoumali následující:
Přes noc dáme králíka ( zabitého a vykuchaného, jinak by se utopil) ponořeného do vody do lednice.
Ráno králíka z vody vyjmeme. Dno pekáče posypeme lžičkou soli a kmínu, králíka vložíme do pekáče a osolíme ho dvěma lžičkami soli a přidáme trochu kmínu ( a granulovanou papriku). Přidáme lžíci sádla ( oleje), přiklopíme a pečeme v troubě na cca 120 st. Za hodinu a půl králíka otočíme, přidáme 1 cibuli, podle chuti česnek a pečeme další hodinu a půl. Potom víko sundáme a necháme dopéci při vyšší teplotě do zlatova.
Pokud Vám i tak nebude chutnat, běžte si koupit chemokuře a postupujte dle svého zvyku.